Πληροφορίες

Yerainradio… Είμαστε στον αέρα!

     Κυρίες και κύριοι, αγαπητοί ακροατές, γεια σας! Όχι, δεν είναι εκφραστικό λάθος, που παρεισέφρησε στο κείμενο που διαβάζετε…!

     Είναι το πρώτο μας ραδιοφωνικό «καλωσόρισμα» που ακούγεται, πλέον, διαδικτυακά, φέρνοντας τη φωνή της Γέρας μέχρι και την πιο μακρινή γωνιά του «παγκόσμιου χωριού», κάνοντας ένα όνειρο πολλών ετών πραγματικότητα.

   Ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός του «Παγγεραγωτικού» πολιτιστικού συλλόγου Γέρας, μα πάνω απ’ όλα της ίδιας της Γέρας και όλων των Γεραγωτών, αλλά και όσων αγαπούν τον τόπο μας, είναι γεγονός. Τα μικρόφωνά του ανοιχτά για όσους επιθυμούν να κάνουν τη δική τους εκπομπή, με θέματα τοπικού, αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος. Με ένα και μοναδικό προαπαιτούμενο, την αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους του, την ιστορία, την παράδοση, το περιβάλλον, την τέχνη, τον πολιτισμό.

  Το όνομά του Yerainradio. Πεδίο ελεύθερης, ανοιχτής σε όλους έκφρασης, για να προβληματιστούν, να επικοινωνήσουν, προσφέροντας, ταυτόχρονα, στους ακροατές μας, όπου γης, γνώση και γνώμη, ενημέρωση και ψυχαγωγία.        

     Όλα τα γεγονότα που έχουν σχέση με τη Γέρα θα περνούν από το «μικροσκόπιο» του ραδιοφωνικού μας σταθμού. Με έμφαση στην καλή ελληνική και ξένη μουσική, τον σωστό και μετρημένο λόγο, χωρίς φλυαρίες και υπερβολές, φιλοδοξεί να σας κάνει καλή παρέα, στις ώρες της δουλειάς και της ξεκούρασης, της καθημερινής και της σχόλης.

      Έναρξη του επίσημου προγράμματός του από σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της μεγάλης διπλής, θρησκευτικής (των Ταξιαρχών) και εθνικής (απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό) γιορτής του νησιού μας.

     «Μπείτε», λοιπόν, στον υπολογιστή σας και συντονιστείτε με το

 

Yerainradio και…

 

Σας ευχαριστούμε πολύ που θα μάς ακούτε!